Nieuwbouw Appartementen Boom

Nieuwbouw

Nieuwbouw van 4 appartementen te Boom

In dit project hebben wij de fakkel overgenomen zodra de kelder volledig gegoten was en de eerste vloerplaat gestort was.

Ook hier hebben we alle binnenmuren kunnen verlijmen wat alweer mooie rendementen meebrengt qua verwerking. Alle scheimuren werden geïsoleerd met akoestische isolatieplaten, behalve de muur van de trappenhal. Die liep zo dik uit dat we geopteerd hebben voor alternatieven zodat we de klant zo prijsvriendelijk mogelijk konden helpen zonder aan kwaliteit in te boeten.

De trappenhal en keldermuren werden wel volledig gemetseld omdat we dit naderhand mooi konden voegen en zo een propere strakke kelder en trappenhal konden garanderen.

Alle terrassen en trappen zijn prefab afgekomen en geplaatst met uiterste precisie en geduld zodat we een mooi resultaat konden behalen zonder beschadigingen! 

Vloerplaten zijn telkens opgebouwd met predallen en losse wapeningen die uiteraard nauwkeurig gevolgd werden door de ingenieur. Dit alles vraagt natuurlijk een goede voorbereiding en een degelijke bekisting.

In dit gebouw zijn wel ook redelijk veel traditionele bekistingen aan bod gekomen voor de balken boven de ramen. Kolommen hebben we dan weer met nieuwere (lees snellere) methodes bekist en gestort waardoor we een supermooi resultaat hadden. Beetje zonde om deze later te moeten bepleisteren zelfs.

Schachten hebben we dan ook weer met akoestische stenen dichtgelijmd zodat geluid van de bovenliggende appartementen en leidingen absoluut minimaal is.

Locatie:

Type:

Date:

27 May 2017
Image Designers
Image Designers
Image Designers

Wij zijn de beste partij voor uw klus